Snacka om förvirrande ! xD

HAha hela kvällen har varit helt knas.. Att de kan bli såhär knäppt när man bara ska hämta ett busskort & legitimation trodde jag inte :P Det börjar med att min pojkvän ska gå & möta en polare som hade hans busskort&legg.. En halv timme efter att han hade gått så ringer jag killen som pojkvännen ska möta.. Och det visade sej att han inte ens hade börjat gått än för att han inte visste vart dom skulle mötas.. Så då fick jag ringa min pojkvän som lät väldigt nervös av nån konstig anledning & säga vart han skulle gå & sedan ringa & säga samma sak till hans polare.. Men båda två gick helt fel xD .. Ingen av dom gick dit dom skulle.. Nej, den ena gick till en Pizzeria & den andra gick till fel mack.. varför min pojkvän lät nervös va för att han stog & snacka me snuten precis när jag ringde.. Aja iaf, min pojkvän & hans polare kom till rätt plats tillslut.. men "knaset" tog inte slut där , för sen när min pojkvän va på väg & möta mej så kommer han på att han aldrig tog sina kort.. Så han knalla tillbaka & skrev till mej att jag inte skulle börja gå än .. Efter ca 20min så skriver han att jag kan börja gå.. Äntligen kunde vi köpa cigg xD HAHAHAAHAHAHA ! Och nu kan vi gosa ner oss i sängen efter massa spring i kylan :)





Out!

Saknar intresse.....

Har haft en lugn & härlig dag hemma hos Antons polare.. Stackars Natta va övertrött xD .. Och jag va inte så pigg jag heller .. Vet inte om jag har lust att blogga .. Dels för att ja suger på de & för att ingen "hjälper" mej ..
Men men, kommer nog skriva ett inlägg då & då när jag inte har nåt annat för mej , hihi (a) Jag har ju egentligen inget intressant att dela me mej men kanske i framtiden ;) .. Vem vet ? Aja nu ska ja strax lägga mej men först ska ja kolla på TV & röka en canserpinne , sen tar drömmarna över ;) haha ..
God natt alla ..

                           
                       


Out!

Rösta / Tävla !

Bli medlem du också och få chansen att vinna ett modellkontrakt samt mycket mer !
Rösta på min bild så röstar jag på din ..


http://modelljakten.se/foto/1233

Back To School !

Jaha, nu är jul lovet snart slut o dags att greppa pennan igen.. Usch !
Men men bara att stå ut :/
Hela helgen har varit slö.. Första gången på länge som vi inte har festat på en hel helg, imponerad ;) har faktist varit skönt att komma ifrån alkoholen lite..
Nytt år är de också.. känns overkligt ^^
Men jag hoppas på gud att de här året blir bättre fan !
2008 va ett ganska tråkigt , så ja hoppas 2009 blir ett party år :)
men har inte tid att skriva mer :) .. Later     



                                         

(Vill att mina mjukisar ska komma)
                   

Stress!

Har precis vaknat o kl är 15:49 .. Måste börja vända rätt på dygnet snart .. Ska börja imorn :) .. Just nu håller älskling på att göra frukost till oss .. Därför hinner ja inte skriva så mkt eftersom han vill ha hjälp xD .. Men de blir mer skrivning senare ;) .. Ha en bra lördag :)




Out!

Pics ;)

                                        
                                 Me ;)                                         Älskling&Jag

                                                                
                                                                     ;)


Jag suger på de här me blogg ! xD
RSS 2.0